понеделник, 6 декември 2010 г.

Bollywood в баварска облицовка

Купих си сари. И индийски тенекиени бижута. Накичих се и реших да се продавам.Викам си 70 кила жива плът за 70 кила злато. При сегашните борсови стойности, заменям се веднага.
Който ме познава добре, ще започне да търси уловката, щото то не се е чуло и видяло Риен пари да печели. Че не е ли тя за пример в поддържането на комунизма, състрадателна към бедните и нещастните,а сега и към дебелите.

От януари предлагам ежеседмично танцов курс за индийски танци.Боливууд му викаме, иначе ние ще скачаме като козли в паници. Със събраните средства ще се закупят огледала за танцов курс с деца. Халилуя! Намерих му цаката, хем пари да искам,хем да не ги вземам.
Алтруизмът не се лекува.

8 коментара:

  1. А снимки?! Е как сега пусна мухата и избяга!

    ОтговорИзтриване
  2. успех в бизнеса, поздрави и до скоро - поне така се надяваме

    ОтговорИзтриване
  3. продължавайте да постирате и да споделяте тук с всички нас, в очакване на нови неща - поздрави и до скоро

    ОтговорИзтриване
  4. Интересна статия, явно си решила да отваряш бизнес, много успехи желая.

    ОтговорИзтриване
  5. ".Викам си 70 кила жива плът за 70 кила злато" ексцентрична личност си щом ти идват такива мисли браво хахах Наясно си и с борсовите стойности!Аз не те познавам лично, но също хванах уловката в това твое изказване. Идеята ти е чудесна, поздравявам те за нея, дано повече се отзоват на хубавите танци, където съм сигурна, че ще бъде забавно, за да успееш да закупиш тези огледала за децата.Пожелавам много бъдещи успехи и да не спираш да пишеш и споделяш с нас.

    ОтговорИзтриване
  6. Поздравления за идеята да си направиш курс по танци и то ориенталски, със сигурност ще има доста кандидати и желаещи да го танцуват, хем със събраните средства ще могат да се закупят огледала за танцов курс с деца.Хем полезно хем приятно.Дано да има повече хора като теб.Ето че на човек не му коства много за да помогне стига да поиска.Само не знам какво е сари?Ще взема да погледна в чичо google.Желая ти успех и много късмет.

    ОтговорИзтриване
  7. http://www.spk-grossetalente.de/detailansicht-projekt.html?&no_cache=1&tx_projmgr_pi4%5BsendId%5D=30&tx_projmgr_pi4%5Bvote%5D=0

    Ето го проекта за огледалата!

    ОтговорИзтриване
  8. Не бях чувала за такива бижута.Сигурно са много красиви и по шарени.

    ОтговорИзтриване